Spring naar content

Over ons

Welkom bij een mooi familiebedrijf

Aluminium uit voorraad en op maat

Comhan Holland B.V. is een voorraadhoudende en producerende groothandel van aluminium voor de bouw, industrie en visuele communicatie. Bedrijven vinden bij Comhan een grote voorraad aan aluminium profielen, aluminium platen en slimme aluminium systemen.

In meer dan 70 jaar hebben we veel kennis in huis gehaald en een groot netwerk van leveranciers opgebouwd. Dit maakt dat we als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied een antwoord hebben. Daarom is Comhan een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere projecten.

Klanten kunnen bij ons terecht voor aluminium op handelslengte en aluminium op maat.

“Bij Comhan hebben we prettig contact met elkaar én onze klanten.”

– Guido (accountmanager Bouw, werkt 32 jaar bij Comhan)

De kracht van Comhan

Deze drie woorden passen het beste bij Comhan: klantvriendelijk, betrouwbaar en flexibel. Klanten zien ons als een betrouwbare partner waar je langere tijd mee samenwerkt. Bovendien vinden ze het fijn dat ze een vaste contactpersoon hebben, die altijd bereid is om met ze mee te denken. Daarbij wordt onze werkwijze als prettig, open en duidelijk ervaren.

De kracht van Comhan zit ook in het snel kunnen handelen en veel kennis in huis hebben. Zo streven Comhanners ernaar om vragen en/of problemen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden of samen op te lossen. En mochten producten een keer met spoed nodig zijn, dan kijken we altijd of eerder geleverd kan worden.

Comhanners aan het woord

Guido, accountmanager Bouw
(werkt 33 jaar bij Comhan)
"Comhan is een fijne werkgever die voldoende uitdaging biedt en de ambitie heeft om samen te groeien. We hebben hier prettig contact met elkaar én onze klanten."
Danny, magazijnmedewerker
(werkt 6 jaar bij Comhan)
"Comhan is een goed leerbedrijf: als je laat zien dat je het kan en de wilskracht is er, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en het vertrouwen van je collega’s."
Alger, manager afdeling Inkoop
(werkt 7 jaar bij Comhan)
"Comhan is een gezellig familiebedrijf en dat zie je dagelijks terug. Er werken hier veel verschillende mensen, zij blijven hier ook lang werken en daardoor is er veel kennis in huis."